- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σημείωμα «συνδέει» ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου (video)
Δεν αποκλείεται ο ένας τουλάχιστον από τους δράστες της ληστείας να ήταν ένας εκ των Αλβανών δολοφόνων του δικηγόρου που διαφεύγει της σύλληψης
Περίεργη τροπή πήραν οι έρευνες για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στου Ζωγράφου.
Η ληστεία σημειώθηκε στις 10 το πρωί σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ξηρογιάννη όταν δύο τουλάχιστον δράστες με την χρήση αυτόματων όπλων, πιθανόν Ούζι, άρπαξαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων κι εξαφανίστηκαν.
Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στη διάρκεια της ληστρικής επιδρομής τους πέταξαν ένα σημείωμα όπου αναφερόταν ότι «ήσαν κι αυτοί θύματα όπως κι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος». Καθώς κι ότι «δεν ήσαν εκτελεστές αλλά θύματα».
Με βάση αυτό το περίεργο σημείωμα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν ο ένας τουλάχιστον από τους δράστες της ληστείας να ήταν ένας εκ των Αλβανών δολοφόνων του δικηγόρου που διαφεύγει της σύλληψης και φέρεται να βρίσκεται τώρα στην Αλβανία.
Σημειώνεται ότι ως φυσικός αυτουργός έχει συλληφθεί ένας άλλος Αλβανός, ενώ για την ηθική αυτουργία κατηγορούνται τρεις κρατούμενοι αλλοδαποί μεγαλοποινικοί που φέρεται να σκότωσαν τον δικηγόρο προκειμένου να εκδικηθούν επιχειρηματία που εμπλέκεται στην υπόθεση «Energa».
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το σημείωμα ενδεχομένως αφέθηκε στον τόπο της ληστείας σε μία προσπάθεια του καταζητούμενου να «πέσει στα μαλακά» σε περίπτωση μελλοντικής του σύλληψης. Αυτό που προκαλεί ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει επιστρέψει από την Αλβανία στην Ελλάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Άσπρη ημέρα είδαν κάτοικοι και επισκέπτες
Μπροστά ή πίσω οι δείκτες;
«Επαθα μίνι εγκεφαλικό όταν έκανα απεργία πείνας» είπε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο
Τι ισχύει για τον Αργοσαρωνικό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της υπόθεσης
Η ανάρτησή της στο Instagram
Μηνύματα από το 112 στους κατοίκους της Εύβοιας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.