Εκδικάζεται σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας η υπόθεση με κατηγορούμενους την Ηριάννα και τον Περικλή.
Οι κατηγορούμενοι είχαν κριθεί ένοχοι πρωτόδικα για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς και είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών ο καθένας.
Αν και η υπεράσπιση χαρακτηρίζει τα στοιχεία σε βάρος τους ελλειπή και αποσπασματικά, οι κατηγορούμενοι παραμένουν έγκλειστοι για περισσότερο από ένα χρόνο στις φυλακές, αναμένοντας την τελική απόφαση σήμερα.
Στο πλευρό της Ηριάννας και του Περικλή βρίσκονται αλληλέγγυοι και οργανώσεις της αριστεράς, με κάλεσμά τους για συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το Εφετείο Αθηνών, από τις 9 το πρωί.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και βίντεο συμπαράστασης στην Ηριάννα στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Φοίβος Δεληβοριάς, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Πασχάλης Τσαρούχας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.