Διέκοψε την απεργία πείνας που πραγματοποιούσε έξω από τη γενική γραμματεία Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Μόριας, Νίκος Τρακέλλης.
Ο κ. Τρακέλλης συναντήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα ο οποίος του ανέφερε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να τηρηθεί η δέσμευση του υπουργείου, για αποσυμφόρηση των νησιών μέχρι τον Σεπτέμβριο, με την κατάλληλη προετοιμασία των δομών στην ενδοχώρα.
Επίσης, τόνισε ότι υπογράφεται τις προσεχείς ημέρες η σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του δήμου Λέσβου για την προκήρυξη διαγωνισμού για την απομάκρυνση των λυμάτων στην περιοχή, ενώ θα ξεκινήσουν μικρά έργα μέσα στον επόμενο μήνα προς την ίδια κατεύθυνση.
Ολοκληρώθηκαν επίσης, οι διαδικασίες για την απόδοση των αποζημιώσεων μέσω του δήμου Λέσβου στους δικαιούχους κατοίκους για τις υλικές ζημιές που είχαν υποστεί τα προηγούμενα χρόνια, ενώ υπάρχει συνεννόηση με την αστυνομία για να ενταθούν τα μέτρα για καλύτερη αστυνόμευση μέσα και έξω από τον καταυλισμό της Μόριας, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και στους κατοίκους της περιοχής και στους διαμένοντες πρόσφυγες-μετανάστες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.