Ελλαδα

Νεκρός ο άνδρας που πυροβόλησαν στο Παλαιό Φάληρο

Υπέκυψε στα τραύματά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
elas1.gif
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Νεκρός είναι ο 45χρονος, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε μάχη με τους εκτελεστές του κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών το πρωί στο Παλαιο Φάληρο.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, βαρύτατα τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαιας, όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 45χρονος, που ήταν γνωστός στις αρχές, είχε αποφυλακιστεί πέρυσι το καλοκαίρι ενώ υπήρχε άσβεστο μίσος από το 2009 με τον Βασίλη Στεφανακο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατα Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανότατα υπήρχε και μια μοτοσικλέτα και προσέγγισαν τον 45χρονο μάλλον την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς με πιστόλι που έιχε πάνω του.

Οι αρχές κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί και ένας από τους 4 δράστες, που διαφεύγουν της σύλληψης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ