- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποινική δίωξη στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον χαρακτηρισμό «πολιτικό τραβέλι» κατά του Γιάννη Μπουτάρη
Την ημέρα που δέχτηκε επίθεση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη δήλωσή του "Αυτή η χολέρα, αυτό το πολιτικό τραβέλι..." την ημέρα που δέχτηκε επίθεση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ψωμιάδης διώκεται για εξύβριση σε βάρος του Δημάρχου
Μάλιστα, όπως σημειώνει το seleo.gr, o πρώην νομάρχης κλήθηκε για κατάθεση στο αρμόδιο τμήμα Ασφαλείας που έχει την υπόθεση όπου απολογήθηκε με υπόμνημα στο οποίο παραδέχεται ότι εξύβρισε τον δήμαρχο σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, λέγοντας ότι ήταν στο πλαίσιο της δριμείας πολιτικής κριτικής που δύναται να ασκεί. Μάλιστα ο δικηγόρος του φέρεται να προσκόμισε δηλώσεις εν ενεργεία πολιτικών που χρησιμοποίησαν ανάλογους χαρακτηρισμούς (Π. Καμμένος σε βάρος Γ. Στουρνάρα).
Στο ίδιο υπόμνημα ο Π Ψωμιάδης αρνείται ότι προέβη σε χειρονομίες για να ξεσηκώσει το συγκεντρωμένος πλήθος να προβεί σε αποδοκιμασίες σε βάρος του δημάρχου.
Η ποινική δίωξη ασκήθηκε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε αμέσως μετά το επεισόδιο, από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ Λάμπρο Τσόγκα η οποία διαβιβάστηκε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών και στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.