Ελλαδα

Εδώ συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης (video)

Στο σπίτι του στο Πάτημα Χαλανδρίου και όχι στην Πεντέλη!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled-34.jpg
©newsit.gr

Ένα κανονικό σήριαλ η σύλληψη του καταζητούμενου μέχρι σήμερα το πρωί βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση ο οποίος τελικά συνελήφθη σπίτι του και όχι σε σπίτι φιλικού του προσώπου στην Πεντέλη, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Ο διαγραφείς από την Χρυσή Αυγή, Κώστας Μπαρμπαρούσης ήταν καταζητούμενος αφού είχε εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψή του μετά τα όσα φρικτά είχε πει από το βήμα της Βουλής καλώντας τις ένοπλες δυνάμεις σε πραξικόπημα και ζητώντας την εκτέλεση του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Αρχικά, το πρωί όταν έγινε γνωστή η σύλληψή του ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη στο σπίτι φίλου του στην Πεντέλη. Όμως, τελικά αποδείχθηκε, σύμφωνα με το newsit.gr, ότι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης συνελήφθη στο σπίτι του στο Πάτημα Χαλανδρίου! Και η προσαγωγή που έγινε δεν ήταν φίλης του, αλλά της συζύγου του που αφέθηκε ελεύθερη.

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης είπε στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε στην Αττική χθες το απόγευμα. Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τον εντόπισαν την ώρα που έβγαινε από σπίτι του στην οδό Κυβέλης στο Πάτημα Χαλανδρίου. Ο βουλευτής δεν προέβαλε καμία αντίσταση και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει το βάρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει μετά την έκκλησή του προς τον Στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος σκόπευε σήμερα και μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου να παραδοθεί στις αρχές.

untitled-3.jpg

Τι δήλωσε γειτόνισσα του Κ. Μπαρμπαρούση

"Έβλεπα κάθε πρωί τον Μπαρμπαρούση να πηγαίνει τα παιδιά του στο σχολείο"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ