- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος
Ιδρυτής, πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ και «ψυχή» του μπασκετικού Παναθηναϊκού
Απεβίωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ Παύλος Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της φαρμακοβιομηχανίας. «Μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως ό,τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα», σημειώνει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.
Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη της πυρόσβεσης
Δηλώθηκε από το πλήρωμα ότι έχει ξεσπάσει φωτιά
Πειθαρχική διαδικασία από τη ΣΤΑΣΥ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως για την επικαιροποιημένη μελέτη του έργου
Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα
Το χρονικό της υπόθεσης
Εντοπίστηκε την ώρα που γερανός έβγαζε μεταλλικές βάρκες από τη λίμνη
Διακόπηκε η κυκλοφορία
Υποστηρίζοντας ότι η εκδίκαση επηρεάζει την υπόθεση της σύμβασης 717
Χάρης Δούκας: «Ενισχύουμε τον στόλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για ταχύτερες παρεμβάσεις στις γειτονιές»
Ένα σημαντικό μνημείο της Καθολικής παρουσίας στο Αιγαίο
Μία επίσκεψη ταχυδρόμου την εβδομάδα για ολόκληρη περιοχή
Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος και ο πατέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.