- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Στα Προπύλαια δάσκαλοι και καθηγητές κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας
Πρόκειται να ψηφιστεί σήμερα από τη Βουλή με τη μορφή του κατ’ επείγοντος
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα δάσκαλοι και καθηγητές στα προπύλαια του πανεπιστημίου Αθηνών ενάντια στο νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδειάς το οποίο πρόκειται να ψηφιστεί σήμερα από τη Βουλή με τη μορφή του κατ’ επείγοντος.
Την κινητοποίηση των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ στηρίζει και η ΑΔΕΔΥ η οποία αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της: «ότι αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, στηρίζει το συλλαλητήριο που διοργανώνουν ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις που εισάγει το νομοσχέδιο για τις «δομές» απαιτώντας την απόσυρση του.
Τη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στηρίζει και το ΠΑΜΕ ενώ στους δρόμους βρίσκονται φοιτητές που πρόσκεινται στο ΚΚΕ αλλά και φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.