- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«Θα είναι δύσκολο χωρίς μισθό να στηρίξω τις δύο ανάδοχες κόρες μου», λέει ο ιερέας που κακοποιούσε την Έλενα Φραντζή
Η υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα και την Κύπρο
Η Έλενα Φραντζή συγκλόνισε με τον θάνατό της και την ιστορία της τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα.
Η νεαρή πριν επτά χρόνια κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά ο θετός της πατέρας και ιερέας στο επάγγελμα, από τα τέσσερά της, όταν βρέθηκε στο σπίτι του από τις κρατικές υπηρεσίες της Κύπρου που την είχαν απομακρύνει από τη μητέρα της, επειδή έκανε χρήση ναρκωτικών.
Το 2013 τελικά ο ιερέας καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της ασέλγειας και αφού εξέτισε την ποινή του αποφυλακίστηκε. Τον περασμένο Μάρτιο ωστόσο η 29χρονη Έλενα βρέθηκε νεκρή συγκλονίζοντας τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα.
Ο ιερέας μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live, αρνήθηκε ωστόσο τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης εις βάρος της θετής του κόρης. «Δεν περίμενα να με καθαιρέσουν. Θα είναι δύσκολο πια χωρίς μισθό να στηρίξω οικονομικά τις δύο ανάδοχες κόρες μου» δήλωσε και σημείωσε: «Καταδικάστηκα για τη σεξουαλική κακοποίηση της Έλενας χωρίς αποδείξεις. Ειδικά μετά τον θάνατό της, ο όχλος έχει εξεγερθεί εναντίον μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.