Ελλαδα

Απολογείται η γυναίκα οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε πολύτεκνο ποδηλάτη στα Χανιά

Υποστηρίζει ότι δεν προκάλεσε η ίδια το δυστύχημα και ζητά συγγνώμη αν αποδειχθεί η ευθύνη της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ομολόγησε και παραδόθηκε οικειοθελώς στις αρχές η γυναίκα η οποία θεωρούταν υπαίτια για τον θάνατο του 57χρονου πολύτεκνου ποδηλάτη στα Χανιά, όταν τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό της, στις 23 Μαΐου.

Κατά την προανακριτική διαδικασία η γυναίκα οδηγός υποστήριξε ότι δεν πιστεύει ότι ευθύνεται για τη θανατηφόρα παράσυρση του ποδηλάτη. Ζήτησε, ωστόσο, συγγνώμη για την περίπτωση που αποδειχθεί ότι φέρει ευθύνη.

Να σημειωθεί ότι την επομένη του δυστυχήματος η 50χρονη έφυγε σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό, την ώρα που οι αρχές προσπαθούσαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ τα στοιχεία της προανάκρισης που περιέχονται στο πόρισμα το οποίο διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για την εμπλοκή της στο θανατηφόρο δυστύχημα. Ωστόσο, αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητήσει ο συνήγορός της.

Σε βάρος της 50χρονης ενδέχεται να ασκηθούν διώξεις για την παράσυρση και εγκατάλειψη του 57χρονου πατέρα πέντε παιδιών, αδικήματα τα οποία έχουν πλημμεληματικό χαρακτήρα.