Ελλαδα

«Εν βρασμώ ψυχής» - Στη φυλακή ο συζυγοκτόνος της 45χρονης νοσηλεύτριας (video)

Πατέρας δράστη: Τον απατούσε η Βάια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
trikala03_1.jpg

Οδηγείται στη φυλακή ο 52χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων μετά την απολογία του στον ανακριτή. 

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 45χρονης νοσηλεύτριας Βάιας Γκανιά, επικαλέστηκε «βρασμό ψυχής» για το έγκλημα επισημαίνοντας ότι η σύζυγός του του μίλησε απαξιωτικά. Ο 50χρονος υποστήριξε ότι είχε καλέσει τη γυναίκα του για να μιλήσουν για να την πείσει να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει σε βάρος του.

Δικαστήρια Τρικάλων Ανακριτή προφυλακιστέος 52χροννος δολοφόνος 45χρονης Βάιας Γκάνια 24 5 2018


Ο 52χρονος σκότωσε τη νοσηλεύτρια μπροστά στα μάτια του μικρότερου παιδιού και του εγγονιού της το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι γείτονες κάνουν λόγο για μια δύσκολη συζυγική ζωή δίπλα στον άνδρα που είχε ερωτευθεί στα 16 της. Πολλές φορές είχαν γίνει μάρτυρες λεκτικής κακοποίησης και ξυλοδαρμών.

Ο πατέρας του δράστη ισχυρίσθηκε ότι το θύμα απατούσε τον γιο του, παραβλέποντας το γεγονός ότι ο γιος του είχε αποκτήσει παιδί εκτός γάμου με άλλη γυναίκα, η οποία σήμερα ήταν παρούσα στα δικαστήρια των Τρικάλων για να του συμπαρασταθεί. 

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο ηλικιωμένος πατέρας του καθ΄ομολογίαν δράστη, είπε ότι ο γιος του είναι μετανιωμένος για ό,τι έγινε και πως όλα τα έκανε εν βρασμώ ψυχής. «Ο γιος μου δεν εγκλημάτισε. Του είπε άσχημες κουβέντες (σ.σ. το θύμα) και επάνω στη θλούρα έκανε αυτό που έκανε χωρίς να το θέλει. Δεν είναι εγκληματίας ο γιος μου».

Γνώριζε και εκείνος ότι η άτυχη γυναίκα ήθελε να χωρίσει. Ο άντρας της όμως όχι… «Όποιος άντρας και να ήταν όταν η γυναίκα σου πει κάτι άσχημο… Θόλωσε το μυαλό του και έκανε αυτό που έκανε… Είναι σε άσχημη κατάσταση. Ακόμη την αγαπάει. Πήγα χθες και τον είδα. Μου είπε "θόλωσε το μυαλό μου, δεν ήξερα τι έκανα"»...

Τρίκαλα: Πατέρας φερόμενους ως δράστη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ