Ελλαδα

Οργή και θρήνος στην κηδεία της Βάιας Γκανιά

Τι λένε οι δικηγόροι του 50χρονου συζυγοκτόνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
trikala.jpg

Θρήνος και οργή στην κηδεία της 45χρονης Βάιας Γκανιά, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Τραγικές φιγούρες, οι δύο κόρες της άτυχης γυναίκας, ηλικίας 21 και 14 ετών οι οποίες ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τη δολοφονία της μητέρας τους από τον ίδιο τους τον πατέρα. Ο τετράχρονος αδερφός τους, ήταν σε συγγενικό σπίτι.

trikala1.jpg

Συντετριμμένος δηλώνει την ίδια ώρα, ο 50χρονος συζυγοκτόνος των Τρικάλων ο οποίος κατακρεούργησε τη σύζυγό του με 60 μαχαιριές ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τους δικηγόρους του που μίλησαν στο trialavoice, εμφανίστηκε συντετριμμένος στον εισαγγελέα:

«Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον κο Ανακριτή. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι αθλία. Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας.

Εντοπίζουμε και τοποθετούμε τα αίτια με το δεδομένο της εμφανούς και αυτονοήτου αιφνίδιας υπερέντασης και έκρηξης των συναισθημάτων και του πάθους, τα οποία τον κατέκλυσαν συνεπεία των όσων με έντονο και απολύτως μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα απηύθυνε σε αυτόν η εκλιπούσα.

Έτσι χωρίς συνείδηση και αντίληψη, σε αυτή την κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής, επήλθε η μοιραία κατάληξη. Δεν υπήρχε προμελέτη του και ούτε συνειδητή πράξη του, δηλώνει συντετριμμένος και χωρίς να μπορεί να κατανοήσει ακόμη τι έχει συμβεί».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ