- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με μαζική αποστολή εξωδίκων σε καταναλωτές με ανεξόφλητες οφειλές άνω των 1.000 ευρώ ξεκίνησε τη δράση της η εταιρεία που έχει προσληφθεί από τη ΔΕΗ για να συνδράμει στο έργο της είσπραξης των ανεξόφλητων οφειλών ύψους 2,8 δισ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, οι πρώτοι που θα λάβουν τα εξώδικα είναι αγρότες και επαγγελματίες της περιφέρειας και των νησιωτικών περιοχών με χρέη που είτε δεν τα έχουν ρυθμίσει είτε έχουν μπει σε διακανονισμό αλλά βγήκαν εκτός διότι δεν τήρησαν τις ρυθμίσεις.
Σε πρώτη φάση αποστέλλονται εξώδικα μέσω των οποίων οι οφειλέτες καλούνται να διακανονίσουν τα χρέη τους εντός 15 ημερών, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι οφειλέτες ειδοποιούνται και τηλεφωνικά.
Η δεύτερη φάση αφορά όσους έχει σταλεί το εξώδικο και δεν έχουν ανταποκριθεί σε ένα εύλογο διάστημα, οπότε ακολουθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης και στη συνέχεια διεκδίκηση των οφειλών από τη ΔΕΗ με δικαστικά μέσα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρυσαν κάτοικοι - Η πιθανή σύνδεση με τις εργασίες της γραμμής 4 στο Μετρό
Το χρονικό της υπόθεσης
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.