Απλησίαστη: Ξεπέρασε τα δύο ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη στις Κυκλάδες
Δεύτερη πιο ακριβή χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Ελλάδα
Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι οδηγοί οχημάτων σε Κυκλάδες, καθώς η αμόλυβδη βενζίνη ξεπέρασε το φράγμα των 2 ευρώ, την ώρα που σε Δωδεκάνησα και Σποράδες η τιμή του καυσίμου το προσεγγίζει.
Σε περισσότερα από 22 νησιά και νομούς της χώρας η βενζίνη πωλείται πάνω από 1,90 ευρώ ανά λίτρο, ενώ σε ύψη ρεκόρ βρίσκονται η τιμή του πετρελαίου κίνησης καθώς και του μαζούτ. Παρά τις έντονες αντιδράσεις το Υπουργείο Οικονομικών έχει αποκλείσει οποιαδήποτε συζήτηση να μειώσει τους φόρους που εκτοξεύουν την τελική τιμή του καυσίμου, καθώς η ανάγκη για έσοδα είναι τεράστια. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι κάτοικοι και επισκέπτες της νησιωτικής χώρας να είναι αφημένοι στην τύχη τους.
Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα ακριβότερα καύσιμα και πέμπτη στον κόσμο. Η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώνεται στο 1,63 ευρώ/λίτρο και το πετρέλαιο κίνησης στο 1,40 ευρώ/λίτρο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.