Ελλαδα

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Ιρακινού που βίαζε την 16χρονη κόρη του (εικόνες)

Συνελήφθη στις 29 Απριλίου μετά από καταγγελία του παιδιού του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nayif1.jpg

Με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες υπηκόου Ιράκ, κατηγορουμένου για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Πρόκειται για τον Χαμά Ναγίφ, ο οποίος συνελήφθη στις 29 Απριλίου έπειτα από καταγγελία της κόρης του. Η σύλληψη έγινε στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στον χώρο του πρώην ΚΕΓΕ στις Σέρρες και του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό ανήλικης και αιμομιξία. 

nayif2.jpg

nayif3.jpg


Το ανήλικο κορίτσι φέρεται να ανέφερε αρχικά τον βιασμό του σε κοινωνική λειτουργό του κέντρου φιλοξενίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία ισχύει έως την 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.00, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

«Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90918 και 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ