Ελλαδα

Εξαφανίστηκαν μια γιατρός και ο δημοσιογράφος σύζυγός της μετά το σκάνδαλο με τα αντικαρκινικά φάρμακα

Θρίλερ στο Λαϊκό Νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
laiko-nosokomeio.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Μια απίστευτη υπόθεση εξαφάνισης έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Νέα Σελίδα, μια γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου και ο σύζυγός της ο οποίος είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα έχουν να δώσουν σημεία ζωής από την Τετάρτη 9 Μαΐου, οπότε και είχαν γίνει συλλήψεις μελών του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το νήμα της μυστηριώδους εξαφάνισης ξεκινά μία ημέρα πριν από την αναφορά που έκανε η ογκολόγος γιατρός Ελ.Γκ. του ίδιου νοσοκομείου, με την οποία αποκαλύπτει ότι εντόπισε 44 ακόμη πλαστές συνταγές ασθενών. Η συγκεκριμένη γιατρός, η οποία είναι και καθηγήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απευθυνόμενη στον διοικητή του νοσοκομείου δηλώνει σοκαρισμένη από την αποκάλυψή της και τον καλεί να διαβιβάσει τα στοιχεία το ταχύτερο δυνατόν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Προσθέτει δε ότι επιφυλάσσεται να ολοκληρώσει το συντομότερο την έρευνα για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση, που, όπως δηλώνει, την έχει συγκλονίσει.

Πρόκειται για τη νεαρή γιατρό που συνεπικουρούσε την ογκολόγο Ελ. Γκ. Η κοπέλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, εμφανίστηκε κανονικά στην υπηρεσία της στο Λαϊκό Νοσοκομείο την Παρασκευή 4 Μαΐου, τη Δευτέρα 7 Μαΐου και, τελευταία φορά, την Τρίτη 8 Μαΐου. Ωστόσο, την επομένη, Τετάρτη 9 Μαΐου δεν εμφανίστηκε. Έτσι, ο διοικητής ενημερώνει τη μητέρα της κοπέλας η οποία με τη σειρά της του αναφέρει πως έχει ήδη δηλώσει στο Α.Τ. Παγκρατίου την εξαφάνιση της κόρης της, αλλά και του συζύγου της.

Τότε , ο διοικητής ενημερώνει εγγράφω τις αρμόδιες αρχές στις οποίες αναφέρει την τηλεφωνική του επικοινωνία με τη μητέρα της εξαφανισμένης γιατρού, αλλά και πως εκείνη συνεπικουρούσε τη συγκεκριμένη ογκολόγο, που έκανε την αναφορά για τις πλαστές αποδείξεις, όσο και άλλους δύο γιατρούς, ο ένας εκ των οποίων είναι επίσης ογκολόγος.

Σημειωτέον, ότι στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η μητέρα της γιατρού, παρέδωσε στον διοικητή του νοσοκομείου και την τσάντα της κόρης της, μέσα στην οποία υπάρχουν -εκτός από τα προσωπικά της αντικείμενα- σφραγίδες της ίδιας, των γιατρών Μ.Κ. και Α.Τ., καθώς και τα βιβλιάρια δύο ασθενών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ