- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Άντε με το καλό να τα πούμε στην άλλη απόδραση»: Προκαλεί ο Αλβανός δραπέτης (video)
Θα το έσκαγαν για Αλβανία
Λίγο πριν το σκάσουν για την Αλβανία, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να συλλάβει τους δύο διαβόητους Αλβανούς δραπέτες οι οποίοι απέδρασαν στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη μεταγωγή τους στις φυλακές Χανίων.
Κατά τη μεταφορά τους από το γραφείο του εισαγγελέα σε αυτό του ανακριτή έδειξαν αδιανόητο θράσος. Ο ένας από τους δύο λέει στους δημοσιογράφους με φανερή ειρωνεία: «Άντε με το καλό να τα πούμε στην άλλη απόδραση».
Οι δύο κακοποιοί, οι οποίοι απέδρασαν την Τετάρτη, 9 Μαΐου, από το λιμάνι κατά τη διάρκεια μεταγωγής και συνελήφθησαν την Παρασκευή, 11 Μαΐου, οδηγήθηκαν χθες, 12 Μαΐου στον ανακριτή για να απολογηθούν.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί τηρούν αρνητική στάση και δεν απαντούν τίποτα στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών. Και κυρίως στο βασικό ερώτημα για το ποιος τους βοήθησε.
Οι Αρχές θεωρούν πως πίσω από την απόδραση κρύβεται κάποια ισχυρή ομάδα της νύχτας, ενόψει του πολέμου που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της νύχτας μετά και τις τελευταίες δολοφονίες, ενώ το πιστόλι που βρέθηκε πάνω τους εξετάζεται στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 28 Αυγούστου
Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου
Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής
Για την κατάσβεση επιχειρούν 7 εναέρια μέσα
Σε πλήρη κινητοποίηση τίθεται ο Εθνικός Μηχανισμός
Η φωτιά στη Σαλαμίνα και η συστηματική φροντίδα του χώρου
Στην επιχείρηση συνδράμουν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα
«Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.