Ελλαδα

Αυτά είναι τα θύματα της τραγωδίας στον Κηφισό: Χάθηκε ο πατέρας, χαροπαλεύει η κόρη (εικόνες)

Ο χρόνος σταμάτησε στις 5.40 το πρωί της Τετάρτης, 9 Μαΐου…

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Για τις οικογένειες Γκούρι και Παμπούκο, ο χρόνος σταμάτησε στις 5.40 το πρωί της Τετάρτης, 9 Μαΐου, όταν ο 64χρονος επαγγελματίας οδηγός νταλίκας, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και μετέτρεψε δύο ΙΧ αυτοκίνητα σε άμορφη μάζα. Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν οι δύο άνδρες οδηγοί, ενώ η 34χρονη συνεπιβάτης του ενός χαροπαλεύει διασωληνωμένη στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικόν».

Πρόκειται για τη Μπερλίνα Γκούρι, με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία εργάζεται σε φούρνο. Κάθε μέρα, τα ξημερώματα, ο 60χρονος πατέρας της Σπύρος την πήγαινε στη δουλειά κι έπειτα εκείνος συνέχιζε τον δρόμο του για τη δική του. Όμως, χθες το πρωί κανένας από τους δύο δεν έφτασε στον προορισμό του. Ο 60χρονος απεγκλωβίστηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του και η κόρη του δίνει τη δική της μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Πατέρας και κόρη / Πηγή φωτό: Πρώτο Θέμα

Ο Σπύρος Γκούρι έχασε τη ζωή του στο φονικό τροχαίο του Κηφισού / Πηγή φωτό: Πρώτο Θέμα

Η Μπερλίνα Γκούρι δίνει μάχη για τη ζωή της / Πηγή φωτό: Πρώτο Θέμα

Ο χρόνος πάγωσε όμως και για τον μεροκαματιάρη μετανάστη από την Αλβανία Δημήτερ Παμπούκο, που οδηγούσε το δεύτερο αυτοκίνητο που πολτοποιήθηκε κάτω από τη βαριά νταλίκα του 64χρονου.

Ο οδηγός παραμένει κρατούμενος στο Α.Τ. Περιστερίου και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.