Ελλαδα

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκρυβε κάνναβη στο πάρκινγκ νοσοκομείου (εικόνες)

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 9 κιλά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
drogia23423423423.jpg
astynomia.gr

Εξαρθρώθηκε, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, συμμορία που διακινούσε μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν τα τέσσερα μέλη της σπείρας και συγκεκριμένα τρεις άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 37, 33 και 28 ετών και μια 26χρονη ομοεθνής τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για σύσταση συμμορίας, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Για τη σύλληψη των δραστών οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση το βράδυ της Τρίτης, η οποία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, από τα Μέγαρα Αττικής μέχρι και το Ρίο Πατρών.

Το χρονικό της επιχείρησης

Ειδικότερα, αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο και την 26χρονη να κινούνται με αυτοκίνητο στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών, προς την Πάτρα, ενώ στην ίδια κατεύθυνση προπορευόταν με αυτοκίνητο, ο 37χρονος, ο οποίος λειτουργούσε ως προπομπός.

Όταν έφτασαν στο Ρίο ο 37χρονος παρέλαβε στο όχημά του τον 28χρονο, ενώ οι δυο συνεργοί τους ακολουθώντας διαφορετική πορεία, μετέβησαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης νοσοκομείου, όπου έκρυψαν μέσα σε θάμνους τρεις σακούλες.

drogia-eso.jpg

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν άμεσα το σημείο που οι δράστες είχαν βάλει τις σακούλες, μέσα στις οποίες εντόπισαν και κατέσχεσαν 11 ανισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 9.052 γραμμαρίων.

drogia-eso-2.jpg

Ταυτόχρονα, ομάδες αστυνομικών ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι  αντιστάθηκαν. Από τον έλεγχο των στοιχείων τους προέκυψε ότι οι τρεις άνδρες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 890 ευρώ και
  • έξι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα οχήματα που οδηγούσαν κατασχέθηκαν ως μέσα διευκόλυνσης για τη  μεταφορά των ναρκωτικών.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.