- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Εντυπωσιακό time lapse video από την κακοκαιρία που έπληξε την Αττική
Μέχρι και την Τετάρτη εκτιμάται ότι το ύψος της βροχής θα φτάσει τα 100 λίτρα νερού σε ένα τετραγωνικό μέτρο!
Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες από το βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε και για τις επόμενες ημέρες, θα ευνοήσουν τον άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες στο σύνολο της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και σε αρκετές νησιωτικές περιοχές. Στα ηπειρωτικά τμήματα τα φαινόμενα θα λαμβάνουν χώρα κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ενώ στα νησιωτικά και παραθαλάσσια τμήματα θα εντοπίζονται τις βραδινές και νυκτερινές ώρες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά με έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις, ενώ στις περιοχές εκδήλωσης των φαινομένων θα πνέουν πρόσκαιρα θυελλώδεις άνεμοι.
Τα ύψη βροχής αναμένεται να είναι σημαντικά κυρίως στα ενδότερα ηπειρωτικά τμήματα, όπου το συνολικό ύψος βροχής έως το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Μαΐου εκτιμάται να φτάσει τα 100 λίτρα νερού σε ένα τετραγωνικό μέτρο στα κεντρικά και βόρεια!
Η ομάδα του meteo.gr δημιούργησε ένα εντυπωσιακό time lapse βίντεο από την καταιγίδα το βράδυ του Σαββάτου 5, προς Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στην Αθήνα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.