Ελλαδα

Αρίστος Δοξιάδης: «Πρωτοπόρος» ερευνητής ο Πρωτοπαπάς, πιστεύει στα θαύματα των Αγίων

Η καυστική ανάρτηση στο Facebook για τον νέο πρόεδρο του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Μια νέα εποχή ανατέλλει για τη φυσική, με την ανάδειξη του Χριστόδουλου Πρωτοπαπά ως Πρόεδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ). Επιτέλους, με την πιο επίσημη στήριξη, θα οργανωθεί σειρά πειραμάτων για την μεταβολή του χωροχρόνου, με ένα εργαλείο παρατήρησης που επινοήθηκε στην Ελλάδα, και ποτέ δεν είχαν φανταστεί οι Ευρωπαίοι: ομάδες Μοναχών» αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά του στο Facebook ο οικονομολόγος Αρίστος Δοξιάδης για την παραίτηση Κριμιζή και τα όσα ακολούθησαν σε επίπεδο δηλώσεων.

Στο μήνυμά του, προσθέτει:

«Ο πρωτοπόρος ερευνητής Πρωτοπαπάς σημειώνει: Η διαφορά όμως στην περίπτωση του θαύματος του Αγίου Πορφυρίου, ήταν ότι η μεταβολή του χρόνου πραγματοποιήθηκε μόνο για μια ομάδα μοναχών και όχι για ολόκληρο τον κόσμο. Μια τέτοια συστολή του χρόνου μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα με βάση τη θεωρία της σχετικότητας για κάποιο αντικείμενο που κινείται με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή της ταχύτητας του φωτός και πραγματικά ως τεχνολόγο επιστήμονα με αφήνει άφωνο διότι ακόμα δεν πραγματοποιήθηκε παρά σε κάποια σωματίδια που δεν έχουν μάζα.

» Το πιο πάνω θαύμα μαρτυρείται από τις Μοναχές και τη σημερινή Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Μακρινού Μεγάρων σε ένα από τα πολλά βιβλία των θαυμάτων του Αγίου. Οι Μοναχές αυτές επισκέφθηκαν τον Άγιο στο Ησυχαστήριό του στο Μήλεσι και ήθελαν να φύγουν νωρίς για να προλάβουν να πάνε στο μοναστήρι προτού κλείσει η εξώπορτα. Όμως ο Άγιος είχε μαζί τους πολύ κέφι και δεν τις άφηνε να φύγουν. Οι μοναχές του έλεγαν ότι έπρεπε να πάνε αλλά αυτός τους έλεγε, "μείνετε ακόμα λίγο και έχει ο Θεός"...