Ελλαδα

Spoudase Festival: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο event σπουδών στην Ελλάδα

Ζήσε κι εσύ από κοντά το πιο ζωντανό εκπαιδευτικό ραντεβού

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82514406502.jpg

Στη Τεχνόπολη, στις 19 και 20 Μαΐου επιστρέφει το SpoudaseFestival, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Ελλάδας που αφορά όλες τις βαθμίδες, φιλοξενώντας 400 εκθέτες και στο οποίο θα πραγματοποιηθούν 250 workshops, επιμορφωτικά πιστοποιημένα σεμινάρια και παρουσιάσεις εκθεμάτων με βεβαιώσεις παρακολούθησης.

2o Spoudase Festival 19 & 20 Mαϊου στην Τεχνόπολη

Στην Ελλάδα το SpoudaseFestival καθιερώθηκε ως ο θεσμός ο οποίος εκπροσωπεί και επικοινωνεί σε εκθεσιακό επίπεδο όλα τα στάδια της εκπαίδευσης και κατάρτισης και τον πλούτο των επιμορφωτικών προγραμμάτων, αλλά και των επιστημονικών και τεχνολογικών δραστηριοτήτων που γεννιούνται σε Πανεπιστήμια, Ιδρύματα, Ερευνητικά Κέντρα, Ινστιτούτα και Σχολικές μονάδες.

Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ θα γνωρίσουν όλα τα Πανεπιστήμια και Κολέγια της Ελλάδας, θα γνωρίσουν δια ζώσης εκπροσώπους από πάνω από 600 Μεταπτυχιακά και Προπτυχιακά Προγράμματα, ενώ παράλληλα θα μάθουν τις ευκαιρίες που έχουν σε επίπεδο κατάρτισης αλλά και επαγγελματικής προοπτικής.

Στο Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα γνωρίσουν ανάμεσα στα εκθέματα των Πανεπιστημίων το όχημα «Πυρφόρος» που έφτιαξαν τα «μυαλά» του ΕΜΠ καθώς και την κορυφαία φόρμουλα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που δημιούργησαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ θα έχουν ευκαιρία να ασχοληθούν διαδραστικά με το Gaming και το Virtual Reality ή και να παρακολουθήσουν σεμινάρια του Grow Greek Tourism Online της Google.

ΔΩΡΕΑΝ πιστοποιημένα σεμινάρια ειδικά για εκπαιδευτικούς και απόφοιτους καθηγητικών και Παιδαγωγικών Σχολών θα γίνουν για διάφορα αντικείμενα στις Επιστήμες της Αγωγής από πανεπιστήμια.

Κορυφαία στελέχη εταιρειών σε συνεργασία με καθηγητές πανεπιστημίου θα πραγματοποιήσουν workshops για το GDPR, το Bitcoin, τα Big Data, το περιβάλλον, τα οικονομικά, την πληροφορική, το datamining, και πολλά άλλα

Υποτροφίες

Περίπου 400 υποτροφίες θα κληρωθούν για Μεταπτυχιακές Σπουδές. Φτάνει να κάνετε εγγραφή εδώ και να ακολουθήσετε τα βήματα.   

Μεταξύ άλλων 250 σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα πραγματοποιούν ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους επισκέπτες τηρώντας αυστηρή σειρά προτεραιότητας:

α) Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ
β) Δωρεάν Επαγγελματικό Προσανατολισμό,
γ) Δωρεάν συμβουλές για το Μηχανογραφικό
δ) Δωρεάν συμβουλές για Βιογραφικό
ε) Δωρεάν αξιολόγηση προφίλ σε Linkedin και άλλες εργασιακές πλατφόρμες
ζ) Δωρεάν συνεδρία για διαχείριση άγχους εξετάσεων
η) Δωρεάν Συμβουλευτική για internships, πρακτική άσκηση στο εξωτερικό - στέγαση – υποτροφίες
θ) Δωρεάν Συμβουλευτική για επιλογή Μεταπτυχιακού προγράμματος στο εξωτερικό
ι) Δωρεάν συμβουλευτική για GMAT - GRE - TOEFL - IELTS 

Το πρόγραμμα ανακοινώνεται κυλιόμενα στο www.spoudasefest.gr - Δηλώστε συμμετοχή στο event και κάντε εγγραφή στο www.spoudasefest.gr/register για να μπείτε στην κλήρωση για εκατοντάδες υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ