- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Με καλάσνικοφ και οκτώ σφαίρες γάζωσαν άνδρα στους Αγίους Αναργύρους
Πληροφορίες πως πρόκειται για γνωστό «νονό» της νύχτας
Ένοπλη επίθεση με καλάσνικοφ σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως. Το θύμα είναι άνδρας, ο οποίος φέρει βαριά τραύματα από οκτώ σφαίρες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα φέρεται να είναι γνωστός «νονός» της νύχτας, ο οποίος έχει πολλές φορές απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για πλήθος ποινικών αδικημάτων όπως εκβιάσεις, προστασία, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς κ.ά. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν επί τόπου μετέφεραν τον τραυματία εν ζωή στο ασθενοφόρο.
Αυτή τη στιγμή ο τραυματίας φθάνει στο νοσοκομείο της Αθήνας «Ερυθρός Σταυρός» και φέρει τραύματα στο θώρακα και στα πόδια, με ισχυρό το ενδεχόμενο να εισαχθεί κατεπειγόντως στο χειρουργείο.
Ο τραυματίας και θύμα της επίθεσης θεωρείται επικεφαλής μίας από τις πλέον ισχυρές ομάδες κακοποιών, ενώ δεν αποκλείεται να ανήκε σε αντίπαλη ομάδα του πρόσφατα δολοφονηθέντος Βασίλη Στεφανάκου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.