- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οργή καλλιτεχνών: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού
Ζητούν ισοτιμία των πτυχίων τους
Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σωματεία καλλιτεχνών στις 23 Απριλίου στο υπουργείο Πολιτισμού και στις 25 Απριλίου στο Υπουργείο Παιδείας, ζητώντας την ισοτιμία των πτυχίων τους.
Τις κινητοποιήσεις διοργανώνουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος-Ακροάματος, το Σωματείο Εργαζομένων στον χώρο του χορού, η Ένωση Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου Τηλεόρασης, η Επιτροπή Αγώνα για την Καλλιτεχνική Παιδεία και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Δραματικής Τέχνης.
«Η πάγια θέση μας αφορά στην διαβάθμιση των σχολών και την εξασφάλιση πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για τους καλλιτέχνες των Παραστατικών Τεχνών» τονίζουν στο κάλεσμά τους και διεκδικούν την άμεση υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2017 για την αναγνώριση από το υπουργείο Παιδείας και την ισοτιμία των αδιαβάθμητων πτυχίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.