Ο Τσιάρτας βρίσκει «ανώμαλο» και «αρρωστημένο» να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι
«Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ και όχι Γερμανία» δηλώνει και επιτίθεται στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο
Ποικίλλουν οι αντιδράσεις για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που ανοίγει το δρόμο ώστε τα ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς. Από τους πρώτους που επικρότησε την κυβερνητική πρόταση ήταν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος σημείωσε ότι «υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά τα οποία μένουν σε ιδρύματα ενώ πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να είναι μαζί τους».
Άμεση και επιθετική ήταν η αντίδραση του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Βασίλη Τσιάρτα, μέσω Facebook. Χαρακτήρισε «ανωμαλίες», «μη φυσιολογικά ήθη» και «αρρωστημένα πρότυπα» τις υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το ο,τι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει ότι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.