- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης - Απαιτούν συνάντηση με τον Κουρουμπλή
Κάθε φορά που η ΠΝΟ προχωρά σε απεργία, επανέρχεται το θέμα του πλοίου ασφαλείας που ζητούν
Αντιπροσωπεία των αγροτών της Κρήτης βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να έχουν μία συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αφορμή την απεργία της ΠΝΟ.
Οι αγρότες δηλώνουν οργισμένοι, καθώς βλέπουν για μία ακόμα φορά τα προϊόντα τους να μένουν στοιβαγμένα στις αποθήκες με κίνδυνο, όπως λένε, να σαπίσουν σε περίπτωση που η απεργία συνεχιστεί.
Τι γίνεται με το πλοίο ασφαλείας
Κάθε φορά που η ΠΝΟ προχωρά σε απεργία επανέρχεται το θέμα του πλοίου ασφαλείας που ζητούν εδώ και χρόνια αγρότες και φορείς της Κρήτης.
Πρόκειται για ένα θέμα που, όπως αναφέρουν οι αγρότες, είναι αναγκαίο ώστε, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που η απεργία της ΠΝΟ έχει μεγάλη διάρκεια, να μη σαπίζουν τα προϊόντα τους και να μην πλήττονται οι εξαγωγές.
Πριν λίγες ημέρες, που έγινε γνωστή η είδηση της απεργίας της ΠΝΟ, οι αγρότες ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας προκειμένου να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα.
Στην Αθήνα αντιπροσωπεία των αγροτών για να δουν τον υπουργό
Στην Αθήνα θα βρεθούν σήμερα αντιπρόσωποι αγροτών της Κρήτης οι οποίοι θα συναντηθούν με τους δημάρχους του νησιού που βρίσκονται στην πρωτεύουσα εξαιτίας της ΚΕΔΕ, με πρόθεση να διευθετηθεί το ζήτημα, ενώ θα επιδιώξουν και δια ζώσης συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγρότες θα ζητήσουν τη στήριξη του Υπουργείου και των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του νησιού για τη δρομολόγηση πλοίου ασφαλείας, στην περίπτωση που παραταθεί η απεργία της ΠΝΟ.
Η πρότασή τους είναι να υπάρχει ένα πλοίο από το λιμάνι του Ηρακλείου κι ένα από τη Σούδα και το αντίστροφο από τον Πειραιά σε καθημερινή βάση.
ΠΗΓΗ: cretapost
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάλυση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Μεγάλη κινητοποίηση με επίγειες δυνάμεις και πέντε αεροσκάφη για την κατάσβεση
Προτεραιότητα η ενίσχυση της έρευνας, η διεθνοποίηση και η επίλυση του στεγαστικού
Θέτουν νέα ερωτήματα για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.