Ελλαδα

ΟΑΣΘ: Μπαίνουν κάμερες στις λεωφορειολωρίδες - Βαριά πρόστιμα στους παραβάτες

Για να σταματήσει η «κατάληψη» τους από τους οδηγούς Ι.Χ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
oasth.jpg
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Την τοποθέτηση νέων ψηφιακών καμερών στις λεωφορειολωρίδες της Θεσσαλονίκης, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Σάββας Παναγιωτίδης, με στόχο να ενταθούν οι έλεγχοι στους παραβάτες οδηγούς.

Μιλώντας σήμερα στο ρ/σ «Στο Κόκκινο», ο κ. Παναγιωτίδης εξήγησε πως έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες συναντήσεις με τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας, προσθέτοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να τοποθετηθούν και να λειτουργήσουν οι ψηφιακές κάμερες. Οι κάμερες αναμένεται να μπουν σε περίπου 30- 40 σημεία των λεωφορειολωρίδων.

Απαράδεκτη κατάσταση

Αναφερόμενος στην υφιστάμενη κατάσταση, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ σημείωσε πως «έχει φτάσει στο απροχώρητο». «Υπάρχει πραγματική κατάληψη στις λεωφορειολωρίδες από ασυνείδητους οδηγούς» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός απαντώντας στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο κ. Παναγιωτίδης υπογράμμισε πως ο ΟΑΣΘ όφειλε να απαντήσει και να «βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση».

Μάλιστα, όπως είπε, «και στο παρελθόν ο δήμαρχος έχει αναφερθεί απαξιωτικά για τον ΟΑΣΘ επικαλούμενος ανακριβή στοιχεία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.