Ελλαδα

Στην Αθήνα το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη: Τα νέα στοιχεία που οδηγούν σε δολοφονία (video)

Θα γίνει νέα πραγματογνωμοσύνη και θα ζητηθεί βοήθεια από γενετιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eirini-lagoudi.jpg

Σε μάντρα στη λεωφόρο Καβάλας στην Αθήνα μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο της άτυχης 44χρονης χήρας Ειρήνης Λαγούδη από την αστυνομική διεύθυνση Αγρινίου όπου βρισκόταν. Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο καμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε νεκρή η 44χρονη στις 8 Ιανουαρίου.

Εκεί, θα γίνει νέα πραγματογνωμοσύνη, ενώ θα ζητηθεί συνδρομή και γενετιστή, ώστε να γίνει προσπάθεια εντοπισμού περαιτέρω αποτυπωμάτων βιολογικού υλικού και DNA. Τέτοια στοιχεία ενδεχομένως θα συμβάλλουν στην ταυτοποίηση των πιθανών ενόχων. 

«Οι έρευνες δε σταματούν ούτε από εμάς αλλά ούτε και από την Εισαγγελία Αγρινίου» δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη. Από τότε μέχρι σήμερα, η οικογένειά της επιμένει ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε, διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάθε σενάριο για αυτοκτονία. Στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για την υπόθεση, το αυτοκίνητο έφτασε στην Αθήνα για να μπορούν πιο εύκολα να το κάνουν «φύλλο και φτερό» όπως είπε ο δικηγόρος.

Στο σημείο μαζί με τον κ. Ταουξή βρέθηκε και ο κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης, δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού, οποίος σε δήλωση του ανάφερε πως και στις δυο εκθέσεις που έχει συντάξει, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για δόλια εγκληματική ενέργεια. 

Ο κ. Γκουρμπάτσης αναφέρθηκε στο κομποσκοίνι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο κάθισμα του συνοδηγού, σημειώνοντας ότι από τις έρευνες έχει αποδειχθεί ότι δεν ήταν της Ειρήνης Λαγούδη καθώς αυτό που έφερε η ίδια στη ζωή της βρέθηκε στο χέρι της. 

Αναφερόμενος στο κομποσκοίνι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο κάθισμα του συνοδηγού, τόνισε πως από τις έρευνες έχει αποδειχθεί ότι δεν ήταν της Ειρήνης Λαγουδη καθώς αυτό που έφερε η ίδια στη ζωή της, βρέθηκε στο χέρι της.

Μαζί τους ήταν και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι «το γεγονός ότι συνεχίζω να ερευνώ, αυτό λέει πολλά».

Δηλώσεις για το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη

Βασίλης Ταουξής για αυτοκίνητο Λαγούδη

Ειρήνη Λαγούδη: Θα κάνουν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητό της

Ειρήνη Λαγούδη: Το αυτοκίνητο του θανάτου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ