Ελλαδα

Έγκλημα στην Κηφισιά: «Θα σας σκοτώσουμε. Σκάσε, βούλωσέ το» φώναζαν οι ληστές στον 52χρονο

Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ayt.jpg
EUROKINISSI

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης ο οποίος μετά την ένοπλη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά από ληστές νοσηλεύεται διασωληνομένος και σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ  του «Γεώργιος Γεννηματάς».

Την ίδια στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εντοπίσει περισσότερα στοιχεία για τους δράστες και για αυτό το λόγο αναμένεται να προχωρήσει σε αναπαράσταση - αυτοψία στο σπίτι του επιχειρηματία. Στόχος είναι εκτός από τον ακριβή τρόπο δράσης των ληστών να εντοπίσουν και περαιτέρω στοιχεία, όπως για παράδειγμα πιθανά αποτυπώματα ή και DNA.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το υλικό από τις κάμερας ασφαλείας του διπλανού σπιτιού που ανήκει στον αδερφό του θύματος δεν έχει καταγράψει ύποπτες κινήσεις. Όπως φαίνεται πάντως, οι αρχές προσπαθούν να διελευκάνουν και το τι συνέβη με τον σκύλο της οικογένειας ο οποίος δεν αντέδρασε στη θέα των άγνωστων ατόμων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν σχετικά ότι οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι ληστές να νάρκωσαν το κατοικίδιο με αναισθητικό σπρέι.

Τι προκύπτει από τις μαρτυρίες

Στο μεταξύ, συγκλονισμένη είναι η σύζυγος του 52χρονου επιχειρηματία η οποία προσπάθησε να περιγράψει στις αρχές τις δραματικές στιγμές που βίωσε η οικογένειά της όταν οι δράστες εισέβαλαν στην οικία τους. Σύμφωνα μάλιστα με τη ίδια οι ληστές μιλούσαν καλά ελληνικά και όταν εισέβαλαν στο υπνοδωμάτιο φώναζαν «Θα σας σκοτώσουμε. Σκάσε, βούλωσέ το. Μη φωνάζετε, Κάντε ότι λέμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ