- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ωραιόκαστρο: Στον ανακριτή ο δημοτικός υπάλληλος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του
Αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες
Στον ανακριτή οδηγήθηκε προκειμένου να απολογηθεί ο δημοτικός υπάλληλος του δήμου Ωραιοκάστρου, ο οποίος -σύμφωνα με τις αρχές ασφαλείας- φέρεται να κρατούσε υπό καθεστώς ομηρίας τα δύο του ξαδέρφια (47 και 48 χρόνων) προκειμένου να τους αποσπά χρήματα.
Σε βάρος του αλλά και των δύο φερόμενων ως συνεργών του, της κόρης του και μίας ακόμα γυναίκας, σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίσταση- για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Τα δύο αδέλφια βρίσκονται από το Σάββατο στην ασφάλεια του σπιτιού τους στις Σέρρες, απ' όπου απήχθησαν πριν από περίπου οκτώ μήνες.
Σύμφωνα με το politesoraiokastrou.gr, ο φερόμενος ως δράστης παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι κρατούσε ομήρους τα δύο αδέρφια για να τους αποσπάσει χρήματα, προκειμένου να σπουδάσει η κόρη του στο εξωτερικό. Τα ποσά -συνολικά είχαν φτάσει τα 81.000 ευρώ- μεταφέρονταν στον λογαριασμό του δράστη αλλά και σε λογαριασμούς της κόρης του. Συνεργοί του ήταν η κόρη του, αλλά και μια νεαρή Ρωσίδα, στην οποία ο 58χρονος έδωσε το μερίδιό της και εκείνη επέστρεψε στη χώρα της, κατέθεσε ο ίδιος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.