- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοκαριστική είδηση από το Λαύριο: 13χρονη έμεινε έγκυος κι έγινε μητέρα
Γέννησε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα
Αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο περιστατικό βρέθηκαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, όταν προσήλθε την Τρίτη σε αυτό μία 13χρονη κοπέλα με προχωρημένες ωδίνες τοκετού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Λαυρίου, εκεί, τής «παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τη μαία και τους εφημερεύοντες ιατρούς και διακομίσθηκε σε Μαιευτήριο, συνοδεία ιατρού. Μητέρα και παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες χαίρουν άκρας υγείας».
Η 13χρονη γέννησε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Δεν είναι γνωστό αν η 13χρονη πήγε στο Κέντρο Υγείας με τους γονείς της ή μόνη, αλλά ούτε και κάτω από ποιες συνθήκες κατέστη σε ενδιαφέρουσα.
Η ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Λαυρίου:
Με βάση τις στατιστικές ο μέσος όρος ηλικίας της εγκυμοσύνης γυναικών φαίνεται ότι αυξάνει λόγω της χειραφέτησης των γυναικών.
Υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Μία τέτοια εξαίρεση είχαμε την 27/03/2018 στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου. Μια δεκατριάχρονη, μη αλλοδαπή, προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου με προχωρημένες ωδίνες τοκετού.
Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την μαία και τους εφημερεύοντες ιατρούς και διακομίσθηκε σε Μαιευτήριο, συνοδεία ιατρού.
Μητέρα και παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες χαίρουν άκρας υγείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πώς μεταδίδεται ο ιός
Οι οδηγίες του υπουργείου Παιδείας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι ουίσκι στην άδεια καρέκλα της
Τρεις μήνες μετά, ο χώρος έχει αποκατασταθεί
Με αφορμή μεμονωμένο συμβάν σε εξεταστικό κέντρο Επαγγελματικού Λυκείου
Mετά από σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο
Οι εργασίες του μετροπόντικα έχουν ανασταλεί από τον Μάιο
Στην επιχείρηση συμμετέχουν 5 αεροσκάφη
Η πρόγνωση του μετεωρόλογου για τις επόμενες μέρες
«Απομακρυνθείτε προς Βασιλικά»
Η κηδεία του Νίκου Λώρα θα γίνει στον Πεντόλακκο Ιωαννίνων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.