Ελλαδα

Σοκαριστική είδηση από το Λαύριο: 13χρονη έμεινε έγκυος κι έγινε μητέρα

Γέννησε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
νοσοκομείο
Νοσοκομείο © EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο περιστατικό βρέθηκαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, όταν προσήλθε την Τρίτη σε αυτό μία 13χρονη κοπέλα με προχωρημένες ωδίνες τοκετού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Λαυρίου, εκεί, τής «παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τη μαία και τους εφημερεύοντες ιατρούς και διακομίσθηκε σε Μαιευτήριο, συνοδεία ιατρού. Μητέρα και παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες χαίρουν άκρας υγείας».

Η 13χρονη γέννησε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Δεν είναι γνωστό αν η 13χρονη πήγε στο Κέντρο Υγείας με τους γονείς της ή μόνη, αλλά ούτε και κάτω από ποιες συνθήκες κατέστη σε ενδιαφέρουσα.

Η ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Λαυρίου:

Με βάση τις στατιστικές ο μέσος όρος ηλικίας της εγκυμοσύνης γυναικών φαίνεται ότι αυξάνει λόγω της χειραφέτησης των γυναικών.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Μία τέτοια εξαίρεση είχαμε την 27/03/2018 στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου. Μια δεκατριάχρονη, μη αλλοδαπή, προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου με προχωρημένες ωδίνες τοκετού.

Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την μαία και τους εφημερεύοντες ιατρούς και διακομίσθηκε σε Μαιευτήριο, συνοδεία ιατρού.

Μητέρα και παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες χαίρουν άκρας υγείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ