Ελλαδα

Αυτός είναι ο 19χρονος που έπεσε νεκρός στο Μαρούσι (video)

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της ληστείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
newsbomb.gr: Στοιχεία ΣΟΚ για τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι

Ενώ οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζει το ενδεχόμενο η άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι να έγινε στο πλαίσιο απόπειρας ληστείας, νέες πληροφορίες θέλουν τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να προκρίνουν το σενάριο ο φόνος να οφείλεται σε προσωπικές διαφορές.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», τόνισαν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικές πηγές.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha δημοσιεύτηκε μαρτυρία περίοικου που αναφέρει ότι άκουσε φωνές και καβγάδες. Μάλιστα, νωρίτερα, επενέβη και ο περιπτεράς της πλατείας απειλώντας τους πως αν δεν σταματήσουν τον καβγά θα καλούσε την αστυνομία, ενώ η αστυνομία εκτιμά πως οι δράστες δεν ήταν άγνωστοι στο θύμα.

Μάλιστα, φίλοι του 19χρονου ανοίγουν πια τα στόματά τους και λένε πως πιθανόν και το θύμα και αυτοί γνωρίζουν τους δράστες με τα μικρά τους μόνο ονόματα.

Στο ίδιο κεντρικό δελτίο προβλήθηκαν και φωτογραφίες του 19χρονου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αγοριού που έχασαν τον μοναχογιό τους. Ο πατέρας του έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι της οικογένειας στο Νέο Ηράκλειο, όπου τον περίμεναν συγγενείς και φίλοι να τον συλλυπηθούν και να τον στηρίξουν αυτές τις δύσκολες ώρες. Το μόνο που κατάφερε να πει πριν λυγίσει και σπαράξει στο κλάμα ήταν… «χάσαμε τον Θωμά μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ