Ελλαδα

Εισβολή αντιεξουσιαστών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη

«Στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας δράσης για την Ηριάννα και τον Περικλή»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν πριν λίγη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη «στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας δράσης για την Ηριάννα και τον Περικλή», όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους στο Indymedia. 

Οι αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό και πέταξαν τρικάκια, ενώ όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, μετά το τέλος της παρέμβασης και της αποχώρησής τους από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγήθηκαν στο ΑΤ Λευκού Πύργου για προσαγωγή και εξακρίβωση στοιχείων. Εκεί, αρνήθηκαν να δώσουν ταυτότητες στους αστυνομικούς και τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να γίνει προσαγωγή.

Το κείμενο για την εισβολή μελών της Αντιεξουσιαστικής Κίνηση Θεσσαλονίκης, όπως αναρτήθηκε στο Indymedia: 

«Στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας δράσης για την Ηριάννα και τον Περικλή, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε πριν από λίγα λεπτά, παρέμβαση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη (Εγνατία με Αριστοτέλους) με ανάρτηση πανό και τρικάκια. Μετά το τέλος της παρέμβασης και της αποχώρησης από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, οι σύντροφοι και συντρόφισσες οδηγήθηκαν στο ΑΤ Λευκού Πύργου για προσαγωγή και εξακρίβωση στοιχείων. Εκεί, αρνήθηκαν να δώσουν ταυτότητες στους αστυνομικούς και τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να γίνει σύλληψη. TO DNA EINAI TΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ Λευτεριά στην Ηριάννα και τον Περικλή Άμεση κατάργηση του τρομονόμου ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».