Ελλαδα

O ένας εκ των τεσσάρων φερόμενων βιαστών της 6χρονης είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για βιασμό

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τους τέσσερις άνδρες που κατηγορούνται τον κατά συρροή βιασμό 6χρονης από την Πιερία, η οποία είναι τώρα 16 ετών. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών φέρεται να ήταν ο πατέρας της ο οποίος κατηγορείται πως εξέδιδε το παιδί του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας της οικογένειας Α. Καραΐσκο ο οποίος μίλησε στο Star Channel, η ανήλικη είχε πέσει θύμα των τεσσάρων ανδρών επί 7 με 8 χρόνια και η μητέρα της φέρεται να κατάλαβε ότι κάτι κακό της συνέβαινε μόνο όταν εκείνη πριν από λίγο καιρό ενεπλάκη στο επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι μπλε φάλαινα. Τότε, η μητέρα πήγε το παιδί σε ψυχολόγο και έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι της χρόνιας κακοποίησης.

Όπως είπε ο κ. Καραΐσκος η τελευταία φορά που το κορίτσι έπεσε θύμα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων και των φίλων του ήταν το 2014, όταν και η μητέρα της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και πήρε τα παιδιά της να μείνουν σε άλλο σπίτι. Ο ίδιος εκτιμά ότι μπορεί οι άνδρες στους οποίους την εξέδιδε ο πατέρας είναι περισσότεροι.

Πρόσθεσε επίσης ότι και οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι είναι οικογενειάρχες με παιδιά, ενώ αποκάλυψε ότι ο ένας από αυτούς είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό ενήλικης, όμως η ποινή του ήταν σε αναστολή.

Εκτός αυτού, ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι Αρχές υποψιάζονται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα, τα οποία ακόμα δεν έχουν καταφύγει στην αστυνομία.

Γι’ αυτό άλλωστε όπως επεσήμανε έγινε και η δημοσιοποίηση των στοιχείων των τεσσάρων ανδρών που κατηγορούνται για τον βιασμό της 16χρονης, ώστε ο οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να πάει στις αρχές και να το καταθέσει.