- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
«Οι μπαχαλάκηδες έχουν ασυλία» λέει ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών Θεσσαλονίκης
Καταγγελίες και μηνύσεις από αστυνομικούς
Mε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στον εισαγγελέα υπηρεσίας και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης απαντούν οι αστυνομικοί για τις επιθέσεις που δέχονται, ειδικά όσον αφορά τους πλειστηριασμούς, στη σκιά διοικητικής έρευνας της ΕΛΑΣ που αποσκοπεί στο να διαπιστωθεί εάν αστυνομικοί «ξεπέρασαν τα όρια».
Οι αστυνομικοί έχουν αναρτήσει πανό που αναγράφει «Παλεύουμε με την εγκληματικότητα και την εγκληματική αδιαφορία σας».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης έκανε λόγο για «ασυλία σε μπαχαλάκηδες». «Δεν μιλάμε για κουκουλοφόρους, άλλα για ανθρώπους που έχουν ακάλυπτα τα πρόσωπα τους και είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι» τόνισε.
«Τραυματίζονται διαρκώς αστυνομικοί και δεν λογοδοτεί κανένας... Έχουν χτυπηθεί έξι αστυνομικοί, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, κάθε Τετάρτη χτυπούν αστυνομικούς, θα δούμε πιο άσχημα πράγματα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» προειδοποιούν δε οι αστυνομικοί υπάλληλοι.
Όπως τόνισε ο κ. Τσαϊρίδης, χθες Τετάρτη είδαμε έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο με αστυνομικούς της ΥΜΕΤ να δέχονται απρόκλητη επίθεση και αστυνομικό πεσμένο στο έδαφος να δέχεται κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, καθώς άτομα πήραν ασπίδες και κλομπ και τους χτυπούσαν.
Ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης κατήγγειλε δε ότι δεν υπήρξε καμιά εντολή να απωθηθούν τα συγκεκριμένα άτομα. «Οι διμοιρίες λειτουργούν με εντολές, ζητούσαν οι υπεύθυνοι της διμοιρίας να χρησιμοποιηθούν δημοσιά υλικά και συνδρομή από άλλες δυνάμεις και δεν υπήρξε ποτέ καμία εντολή» ανέφερε μάλιστα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.