- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μετά την Ερμού, έσπασαν και την Πατησίων με βαριοπούλες (εικόνες, video)
Γυαλιά-καρφιά το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και βιτρίνες καταστημάτων
Δύο 24ωρα μετά τις επιθέσεις με λοστούς σε βιτρίνες καταστημάτων στην οδό Ερμού, άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές και στην οδό Πατησίων.
Συγκεκριμένα, στις 10.10 το πρωί της Παρασκευής, ομάδα αντιεξουσιαστών με βαριοπούλες βγήκε από το κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ) και προκάλεσε σοβαρές φθορές σε επιχειρήσεις της περιοχής (επί της Πατησίων από το ύψος της ΑΣΟΕΕ έως την Κοδριγκτώνος), καθώς και σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Δεριγνύ.
Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να εξετάσει το αίτημα του 29χρονου Κωνσταντίνου Γιαγκτζόγλου να μεταχθεί από τις φυλακές Λάρισας σε αυτές του Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Καθημερινή, επικαλούμενη αξιωματούχους των υπηρεσιών Ασφαλείας, ένας από τους λόγους για τους οποίους ο 29χρονος θέλει να επιστρέψει στην Αττική είναι για να βρίσκεται μαζί με μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», με τα οποία διατηρούσε στενούς δεσμούς ήδη από την περίοδο πριν από τη σύλληψή του.
Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι το κύμα ταραχών που καλλιεργείται από το πρωί του περασμένου Σαββάτου εντός και εκτός φυλακών συντονίζεται σε μεγάλο βαθμό από την Α΄ Πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνται ιδρυτικά στελέχη της «Συνωμοσίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.