- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κάτασπρη η Ήπειρος - Πέφτει πυκνό χιόνι (εικόνες)
20 μηχανήματα αποχιονισμού επιχειρούν για να κρατηθεί ανοικτό το οδικό δίκτυο
Ισχυρές χιονοπτώσεις σημειώνονται από χθες το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου και σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 700 μέτρων.
Από το Πωγώνι και την Κόνιτσα μέχρι τα Τζουμέρκα, ακόμη και στις παρυφές της πόλης των Ιωαννίνων, το χιόνι εξακολουθεί να πέφτει πυκνό, ενώ στο Μέτσοβο, τη Μηλιά και τη Βοβούσα έχει ήδη ξεπεράσει το μισό μέτρο.
Η Πολιτική Προστασία της Ηπείρου σε συνεργασία με τους δήμους επιχειρεί με 20 μηχανήματα αποχιονισμού, προκειμένου το οδικό δίκτυο να κρατηθεί ανοικτό.
Από τις 4 τα ξημερώματα, σταμάτησε η κυκλοφορία των φορτηγών μετά το Μέτσοβο προς τα Γρεβενά, για να γίνει αποχιονισμός του οδοστρώματος στην Εγνατία Οδό. Για δύο ώρες σταμάτησε η κυκλοφορία των φορτηγών και στην παλιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Κοζάνης, από το Καλπάκι μέχρι την Κόνιτσα.
Λόγω των καιρικών συνθηκών, τα σχολεία στο Μέτσοβο παραμένουν κλειστά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Η φωτιά ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Δείτε τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τραγουδιστή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συντετριμμένη η σύζυγος του τραγουδιστή
Συνελήφθη η 28χρονη που τον συνόδευε
Σηκώθηκαν ελληνικά F16 για να το αναχαιτίσουν
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελεούσας στην Αγία Βαρβάρα
Απόψε το αυγουστιάτικο φεγγάρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.