Ελλαδα

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα - Πατέρας αυτοπυροβολήθηκε γιατί δεν άντεχε το διαζύγιο και να χάσει τα παιδιά του

Ο 63χρονος αυτόχειρας άφησε σημείωμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
depressed.jpg

Πατέρας, 63 ετών, έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο ίδιο του το σπίτι σε περιοχή της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμά του ο 63χρονος αποκαλύπτει ότι ο λόγος που τον έκανε να πάρει την καραμπίνα και να αυτοπυροβοληθεί δίπλα από το δωμάτιο του παιδιού ήταν η σύζυγός του, η οποία, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ζητούσε διαζύγιο και παράλληλα τον απειλούσε πως θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών, ηλικίας τεσσάρων και τριών ετών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο 63χρονος αφού πήρε το τρίχρονο παιδί του από τον παιδικό σταθμό, κατευθύνθηκε προς την εξοχική του κατοικία στην περιοχή της Οβρυάς, εκεί που διατηρούσε τα κτήματά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκεί συνάντησε δυο τεχνίτες  που έκαναν εργασίες στο σπίτι του και συνομίλησε για λίγο μαζί τους. Οι δυο εργάτες παρατήρησαν μια έντονη ανησυχία στο πρόσωπό του. Ο πατέρας τούς ζήτησε να φύγουν από το σπίτι αρκετά εκνευρισμένος.

Στη συνέχεια, ο  63χρονος πατέρας μπήκε στο σπίτι, κλείδωσε σε ένα δωμάτιο τον 3χρονο γιο του και με την καραμπίνα του, αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο. 

Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα του, ο γαμπρός του και η αδερφή του έφτασαν στο σημείο αφού τον αναζητούσαν από νωρίς. Άκουσαν το παιδί να κλαίει και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που έσπασαν. Ξεκλείδωσαν το δωμάτιο που βρισκόταν το παιδί και προσπάθησαν να το ηρεμήσουν ενώ εντόπισαν το άψυχο σώμα του 63χρονου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ