- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Από τσιγάρο η φωτιά στο σπίτι της δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα
Οι πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής
H δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα βρήκε φριχτό θάνατο από φωτιά στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» η φωτιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία φαίνεται να ξεκίνησε από ένα τσιγάρο.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι με τα στοιχεία που συνέλεξαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πιθανολογείται ότι η γυναίκα αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο, το οποίο προκάλεσε τη φωτιά, πρώτα σε κλινοσκεπάσματα και στη συνέχεια στο στρώμα και σε μικροέπιπλα της κρεβατοκάμαράς της, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πεθάνει από την εισπνοή δηλητηριωδών αερίων.
Να σημειωθεί ότι και η μητέρα της, 76 ετών, μεταφέρθηκε ημιλιπόθυμη, από τις αναθυμιάσεις, στο νοσοκομείο. Η ηλικιωμένη βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού και εισέπνευσε μικρότερη ποσότητα αερίων.
Εντωμεταξύ, σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη ώστε να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου και να δοθούν στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.