Ελλαδα

Αγωγές και μηνύσεις κατά του «προστατευόμενου μάρτυρα» προαναγγέλλει ο Χατζηνικολάου

Φρουζής: «Η συνάντηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου έγινε με το καπέλο του ΣΦΕΕ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xatzinikos.jpg

Με οργισμένο τρόπο αντέδρασε ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου στην ανάμειξη του ονόματός του στην υπόθεση Novartis.

Ο κ. Χατζηνικολάου σε σειρά αναρτήσεών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter υπογράμμισε ότι «ο κ.Φρουζής (σ.σ. ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Ελλάς) λέει ότι συναντήθηκε μαζί μου. Η μόνη περίπτωση αυτό να συνέβη είναι αν με επισκέφθηκε στη Realnews,στο γραφείο μου,παρουσία συναδέλφων δημοσιογράφων,ως εκπρόσωπος της Ενωσης Φαρμακοβιομηχανιών για ενημέρωση για τα αιτήματα τους. Προσωπική συνάντηση δεν υπήρξε ποτέ».

Ο κ. Φρουζής με τη σειρά του, επιβεβαιώνει ότι «η συνάντηση έγινε με το καπέλο του ΣΦΕΕ» και ότι ο ρόλος του προέδρου του Συλλόγου, με αυτόν το ρόλο συναντήθηκε όπως λέει με τον Νίκο Χατζηνικολάου, «υπερκαλύπτει οποιαδήποτε αρμοδιότητα και ευθύνη μιας εταιρείας Φαρμακευτικής».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε ότι «έχω ήδη δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να κινηθούν νομικά εναντίον του προστατευόμενου μάρτυρα που επιχείρησε να με λασπώσει! Δεν έχω ανάγκη άλλης απόδειξης από τη στάση της Realnews στο συγκεκριμένο θέμα! Δείτε τα δημοσιεύματα μας πριν από ένα χρόνο».

Τέλος, ο δημοσιογράφος, συνδέοντας ρεπορτάζ του enikos.gr, το οποίο έχει ως τίτλο «Ο Φρουζής διαψεύδει όσα λέει ο “προστατευόμενος μάρτυρας” για τον Ν. Χατζηνικολάου», τόνισε: «Και τώρα αρχίζει το πάρτυ! Αγωγές και μηνύσεις εναντίον του προστατευόμενου μάρτυρα και στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ!».

xatzinikos1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ