- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρός ο επιβάτης που πήδηξε στη θάλασσα από το Blue Star Naxos (video, εικόνες)
Άνδρας, περίπου 60 ετών που αυτοκτόνησε - Εντοπίστηκε λίγα ναυτικά μίλια έξω από την Σύρο
Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης του Blue Star Naxos, ο οποίος πήδηξε από το κατάστρωμα του πλοίου στη θάλασσα το βράδυ της Τρίτης και έπειτα από μεγάλη επιχείρηση των λιμενικών αρχών εντοπίστηκε λίγα ναυτικά μίλια έξω από την Σύρο.
Για τον εντοπισμό του αυτόχειρα κινητοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα με τη συνδρομή των ΕΓ/ΟΓ Blue Star Naxos, Blue Star Delos, 2 δεξαμενόπλοιων, ταχύπλοων του Λιμενικού και ενός ελικόπτερου Super Puma.
Τελικά περίπου στις 11 το βράδυ, πλήρωμα του ταχύπλοου σκάφους του Λιμενικού 609, εντόπισε πνιγμένο τον αγνοούμενο άνδρα στην επιφάνεια της θάλασσας, περίπου 4 ναυτικά μίλια ΒΔ της Σύρου. Ο αυτόχειρας μεταφέρεται στην Σύρο για να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.
Η απόπειρα συνέβη λίγο μετά τις 8 το βράδυ κι ενώ το πλοίο βρισκόταν ανάμεσα σε Γυάρο και Σύρο.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν τον άνδρα να σκαρφαλώνει τα κάγκελα του πλοίου και προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Ωστόσο αυτός πρόλαβε να πηδήξει στη θάλασσα.
Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο προς Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια και Κατάπολα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αναλυτική πρόγνωση από Meteο και ΕΜΥ
Για την εγγραφή απαιτούνται πιστοποιητικά πρώτων βοηθειών, ιατρικές γνωματεύσεις και ποινικό μητρώο
Ένα σύστημα από τον Βορρά αλλάζει το σκηνικό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.