Ελλαδα

Έγκλημα στο Περιστέρι: Νεκρός ο δράστης μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο συγκρατούμενός του έκοψε τις φλέβες του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, ο 45χρονος που σκότωσε την 51χρονη σύντροφό του στο Περιστέρι, στις 20 Ιουλίου 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο δράστης, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε σε κώμα, ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες του.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια, ο Αλβανός κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει κι αυτός σε κώμα.

Ο νεκρός κρατούμενος ήταν ο άνθρωπος που είχε σκοτώσει τη σύντροφό του σε μια έξοδό του από το Δαφνί, επειδή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Το έγκλημα ομολόγησε τηλεφωνικά στον ψυχίατρό του ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, και τότε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η άτυχη γυναίκα τον είχε γνωρίσει όταν εργαζόταν στο Δαφνί ως καθαρίστρια. Ο 45χρονος ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί έπειτα από τη δολοφονία προ μερικών ετών και της συζύγου του, την οποία επίσης σκότωσε επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.