Ελλαδα

Βίντεο – ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές εν ζωή της 44χρονης

Στο μικροσκόπιο γνωστός του θύματος στον οποίο είχε δώσει χρήματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βίντεο από την τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Ε.

Ήταν λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι, όταν το αυτοκίνητο της γυναίκας καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, να φεύγει από το συνεργείο που το είχε αφήσει η 44χρονη για κάποια επισκευή. Η γυναίκα φαίνεται να οδηγεί με κατεύθυνση προς το χωριό της. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 44χρονη αμέσως μετά πήγε στο σπίτι της και στη συνέχεια έφυγε ξανά. Τότε, ήταν που χάθηκαν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με το newsit.gr, στο «μικροσκόπιο» των αρχών είναι ένας γνωστός της 44χρονης από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, στον οποίο η γυναίκα είχε δώσει κάποια χρήματα. Αυτό το πρόσωπο αναμένεται να καταθέσει.

Επίσης, χθες, κλήθηκε για δεύτερη φορά να καταθέσει ο γιατρός, φίλος της 44χρονης. Με τον άνθρωπο αυτό, η γυναίκα είχε κάποιες επαφές, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες σταμάτησαν πριν από λίγους μήνες. Τις ημέρες των εορτών ωστόσο, φαίνεται πως οι δυο τους αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Αν και ο ιατροδικαστής με βάση τη νεκροψία-νεκροτομή κλείνει προς το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, η οικογένειά της επιμένει πως πρόκειται για αυτοκτονία, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για έναν φωτεινό άνθρωπο που δεν είχε κανένα λόγο να δώσει τέλος στη ζωή του. Οικονομικά προβλήματα δεν είχε, ενώ δεν είχε πει σε κανέναν από την οικογένεια ότι την απασχολούσε κάτι. «Είναι σίγουρο ότι η αδερφή μου είναι δολοφονημένη» είπε ο αδερφός της.