Ελλαδα

«Καλό ταξίδι φίλε» - Συγκίνηση στην κηδεία του Βασίλη Μπεσκένη (εικόνες, video)

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον 43χρονο δημοσιογράφο που «έφυγε» ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
beskenis.jpg

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, που «έφυγε» στα 43 του χρόνια ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής.

2bes.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

beskenis1.jpg
zougla.gr

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα και η ταφή στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Τσίπρας για Αϊνστάιν

Πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Σία Κοσιώνη είπαν το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο. Παρόντες και σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Μπεσκένης.

beskenis3.jpg
zougla.gr

2bes3.jpg
/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

2bes5.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

2bes2.jpg
/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Συγκλόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν εκφώνησε τον επικήδειο. Όσο μπόρεσε, γιατί του ήταν αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Δεν θα αφήσω την οικογένειά σου μόνη της, καλό ταξίδι φίλε», κατάφερε να πει, πριν ξεσπάσει σε λυγμούς.

2bes4.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος στη συζήτηση του προϋπολογισμού 2018

Ο 43χρονος δημοσιογράφος «έφυγε» ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής, κι ενώ είχε προηγηθεί ένα από τα πιο χαρούμενα γεγονότα στη ζωή του: η βάπτιση του γιου του.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζήτησε να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών, που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται στο νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα» (Τράπεζα Πειραιώς GR08 0172 1760 0051 7608 9171 619)

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ:.

«Ο Βασίλης Μπεσκένης υπήρξε ένας συνάδελφος, ο οποίος υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με ήθος, σεβασμό και ευπρέπεια. Ήταν παθιασμένος με το αντικείμενό του και εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά για να καθιερωθεί και να διακριθεί. Πιστός στην δεοντολογία, κρατήθηκε μακριά από κραυγές και αφορισμούς, φροντίζοντας να παρέχει έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση. Με τον τρόπο αυτό έγινε αποδεκτός και σεβαστός από όλους. Ο τραγικός θάνατός του, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση του παιδιού του, κάνει τα λόγια φτωχά, καθώς δεν μπορούν να παρηγορήσουν κανέναν. Ο Βασίλης Μπεσκένης ‘’έφυγε» για πάντα, αφήνει, όμως, πίσω του παρακαταθήκη ευπρέπειας, ευγένειας και επαγγελματισμού για τους νεώτερους συναδέλφους» υπογραμμίζει η Ένωση Συντακτών στην ανακοίνωσή της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ