Ελλαδα

Πίσω στη φυλακή και για παιδική πορνογραφία ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης

Η αστυνομία εντόπισε στον υπολογιστή του φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4122922.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επέστρεψε στη φυλακή μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής απολογίας του για το κακούργημα της παιδικής πορνογραφίας ο 52χρονος που είχε συλληφθεί, τον περασμένο Μάιο, για τη σεξουαλική κακοποίηση 22χρονης φοιτήτριας, μέσα στο σπίτι του.

Ο 52χρονος προσπάθησε να αρνηθεί τα πάντα χωρίς, αλλά δεν έπεισε την ανακρίτρια ότι δεν έχει καμία σχέση με το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κριθεί εκ νέου προφυλακιστέος.

Ο φερόμενος ως βιαστής της Δάφνης ισχυρίστηκε μάλιστα ότι το υλικό αυτό δεν ήταν δικό του αλλά τρίτων προσώπων, καθώς όπως φέρεται να είπε, επισκεύαζε και έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους

Ωστόσο, τόσο στις κάμερες όσο και στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του η αστυνομία εντόπισε φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 7 μήνες ο 52χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε την 22χρονη φοιτήτρια, μέσα στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του, στη Δάφνη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ