- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με μια ανακοίνωση γεμάτη εκφραστικά, ορθογραφικά, στικτικά και τονικά λάθη, μια αναρχική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη χτεσινή (Τρίτη) έκρηξη στα γραφεία εταιρίας στο Μαρούσι, μέτοχος της οποίας φέρεται να είναι ένας ξάδερφος του υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλέιδη Τσακαλώτου.
Το κείμενο, που «σηκώθηκε» σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου, το υπογράφει η «Αναρχικη Συλογικοτιτα Καλληθεας Μοσχατου (Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.)» και κλείνει με την προαναγγελία ότι θ΄ ακολουθήσει και το σχετικό βίντεο.
Η ανακοίνωση (που αναπαράγεται όπως ακριβώς δημοσιοποιήθηκε, τακτοποιήθηκαν μόνο οι παράγραφοι), είναι η εξής:
«Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 3 η ΑΣΥΚΑΜΟ πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της εισπρακτικής εταιρίας Qualco στο Μαρούσι.
Σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχετε επίθεση από νέα μέτρα και φόρους, την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει ψευτομερίσματα των 200ε και η ΔΕΗ κάνει αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών φέρνουν από την πίσω πόρτα κοινοπραξία εισπρακτικών εταιριών για να κυνηγήσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τον λαό.
Η κοινοπραξία αυτή (IBM Hellas A.E, Deutsche Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E.,ΚΑΠΑ Research Α.Ε.,Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία και η Finacity Corporation) με επικεφαλή την Qualco θα έχει με την σειρά της τεράστια κέρδη αφού έχουν συμφωνήσει να πέρνει ποσοστά επί των κερδών είτε χρωστάς 200ε είτε 2000ε.
Τέλος η ίδια η Qualco είναι γνωστή για το ποιόν, την στιγμή που η εταιρεία κάνει μπίζνες εκατομμυρίων, οι εργαζόμενοι παλεύουνε με τα deadlines, τις απλήρωτες υπερωρίες, την δουλειά απο το σπίτι που θεωρείται νεκρός χρόνος, με αυτα τα κριτήρια αξιολογούνται και οποιος κρίνετε ''αντιπαραγωγικός'' απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες.
Εμείς απο μερίας μας ενα έχουμε να πούμε όποιος τα βάζει με τις ζωές μας θα μας βρεί απεναντι του.
θα ακολουθήσει και βίντεο απο την παρέμβαση
Αναρχικη Συλογικοτιτα Καλληθεας Μοσχατου (Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.)».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από τον Πειραιά προς Χίο και Λέσβο
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.