- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας σημειώθηκε τη Δευτέρα το συλλαλητήριο ενάντια στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ, που διοργάνωσε το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μαζί με τη ΓΕΝΟΠ και τους κοινωνικούς φορείς.
Κοινό αίτημα η μη πώληση μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ σε Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη.
Στο συλλαλητήριο μίλησαν ο Μητροπολίτης Φλωρίνης κ. Θεόκλητος, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟ/ΔΕΗ, οι δήμαρχοι Φλώρινας, Αμυνταίου, Πρεσπών, Εορδαίας και Κοζάνης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Καραντζίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.
Παρόντες ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, Θέμης Μουμουλίδης και Μίμης Δημητριάδης και ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης, οι οποίοι όμως δεν πήραν το λόγο.
Πηγή: neaflorina.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.