- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σπαραγμός στην κηδεία των διδύμων που έκαψε ο πατέρας τους – Έκλαιγε μέχρι και ο ιερέας (εικόνες, video)
Στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν τα δύο αδελφάκια
Το μεσημέρι της Τρίτης γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Τα δύο αδελφάκια, ηλικίας 8 ετών, ο Βασίλης και ο Σταύρος βρήκαν τραγικό θάνατο το περασμένο Σάββατο, όταν ο πατέρας του τα κλείδωσε μέσα στο διαμέρισμα τους και έβαλε φωτιά. Εκείνα αν και προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα του διαμερίσματος τελικά πέθαναν από τις αναθυμιάσεις εγκλωβισμένα, αφού η πόρτα ήταν κλειστή.
Σήμερα, οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία. Τραγική φιγούρα η μητέρα τους η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στην εκκλησία. Ο θρήνος ήταν τόσο μεγάλος που ακόμη και ο ιερέας λύγισε την ώρα που έψελνε την εξώδιο ακολουθία. Στην τελετή παραβρέθηκαν και συμμαθητές των δύο παιδιών που τα αποχαιρέτισαν κρατώντας από ένα λουλούδι στο χέρι.
Τα φέρετρα των δύο αγοριών, λευκά. Σπαρακτική στιγμή, όταν η θεία τους εκφώνησε τον επικήδειο. «Αχ, διδυμάκια μου, ήσασταν τα πιο όμορφα παιδιά» είπε με τρεμάμενη φωνή.
«Ήθελε να της κάνει κακό», δήλωσε από την πλευρά της η νονά της μητέρας των δύο παιδιών. «Ήξερε ότι με αυτό που κάνει θα την πληγώσει. Την σκότωσε ένα εκατομμύριο φορές με αυτό τον τρόπο» κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετέφερε μετανάστες από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε χώρες της ΕΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πλήθος ηθοποιών και πολιτικών στο τελευταίο αντίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση για θερμοκρασία, ανέμους και τις περιοχές που θα επηρεαστούν
Ο Βίος και το μαρτυρικό της τέλος
Η αναφορά στις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη
Ενισχυμένοι οι άνεμοι στο Αιγαίο - Πού θα σημειωθούν βροχές
Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.