Ελλαδα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στέλνει φάρμακα στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

Κλιμάκιο θα επισκεφτεί τις περιοχές που «χτυπήθηκαν» από τη θεομηνία - Οικονομική ενίσχυση σε κατεστραμμένα ιατρεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δυτική Αττική, καταστροφές
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κλιμάκιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής προκειμένου να αποτιμήσει την έκταση των ζημιών που έχουν υποστεί τα τοπικά ιατρεία, ενώ πρόκειται να αποστείλει φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.

Ο ΙΣΑ αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση των ιατρών, των οποίων οι χώροι υπέστησαν ζημιές, προκειμένου να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ενισχυθεί η υγειονομική κάλυψη των περιοχών.

Σε ανακοίνωσή του, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει τη συμπαράστασή του στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Γ. Πατούλης: Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες

«Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτήν την τραγωδία που έπληξε τη χώρα και την άδικη απώλεια των συμπολιτών μας. Θα συνδράμουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων» επισημαίνεται στο κείμενο του προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη.

«Ωστόσο θα πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που άφησαν αθωράκιστη τη χώρα μας» προστίθεται.

Το απόγευμα της Πέμπτης γνωστοποιήθηκε ότι ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 16. Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλούν οι εναέριες εικόνες από drone που δείχνουν την καταστροφή που προκάλεσε χείμαρρος στο Θριάσιο Πεδίο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ