Ελλαδα

Εκ νέου στην Ευελπίδων ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη (εικόνα)

«Ελάτε να μας στηρίξετε», ζητά η αδελφή του θύματος από τον κόσμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγείται σήμερα Παρασκευή ο 58χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη για να απολογηθεί στον ανακριτή για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β' νεκροταφείο, στα Πατήσια.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ωστόσο, ο δικηγόρος του 58χρονου δήλωσε χθες Πέμπτη στην τηλεόραση ότι ο πελάτης «δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Πήγε να κλέψει μια τσάντα και μετά από πάλη κατέληξε σε ανθρωποκτονία».

Στο μεταξύ, η Κωνσταντίνα Ζεμπέρη, αδερφή της άτυχης Δώρας, κάλεσε τον κόσμο να πάει το πρωί της Παρασκευής στην Ευελπίδων, όπου θα μεταβεί ξανά ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού.

«Αδελφή μου πονεμένη έρχεται η ώρα της δικαίωσής σου αγγελούδι μου σε έσφαξε το κάθαρμα..σε πήρε από εμάς που σ' αγαπάμε κ εμείς ακόμη σε περιμένουμε. Αύριο στις 10 Ευελπίδων όποιος θέλει να μας στηρίξει», έγραψε σε ανάρτησή της στον Facebook.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ